Δημιουργια καινουριας κοινοτητας στο stackexchange με θεμα την Τηλεπισκοπηση – Area51

apple-touch-icon[1]Το Stack Exchange είναι μια εντυπωσιακή ιδέα! Πρόκειται για ένα δίκτυο από 157 κοινότητες που δημιουργούνται και διοικούνται από εμπειρογνώμονες, οι οποίοι (όπως εμείς) είναι παθιασμένοι με ένα συγκεκριμένο θέμα. Μέσα από το Stack Exchange κτίζονται βιβλιοθήκες ερωτήσεων και απαντήσεων υψηλής ποιότητας , οι οποίες επικεντρώνονται στην περιοχή της εμπειρογνωμοσύνης κάθε κοινότητας. Ένα κατατοπιστικό tutorial για το πως λειτουργεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:
http://stackexchange.com/tour

 Για να δημιουργηθεί μια θεματική κοινότητα ερωταπαντήσεων πρέπει να προηγηθεί η σύνδεση των χρηστών. Είναι η διαδικασία η οποία θα επιτρέψει το άνοιγμα μιας κοινότητας.

Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι έχει δημιουργηθεί η κοινότητα του Remote Sensing, η οποία θα είναι σημαντικό να φτάσει στο στάδιο της μορφής beta. Για να ολοκληρωθεί και να χαρακτηριστεί σαν Beta μια κοινότητα, θα πρέπει να προωθηθεί μέσω των social media ώστε να λάβουν μέρος όσοι περισσότεροι γίνεται, σχετικοί πάντα με το θέμα. Θα παρότρυνα όσους ενδιαφέρονται, να επισκεφτούν την κοινότητα, να εγγραφούν και να την αναπροωθήσουν μέσω των κοινωνικών δικτύων. Επιλέγοντας την παρακάτω εικόνα, ανοίγει αυτόματα η σχετική σελίδα.
Stack Exchange Q&A site proposal: Remote Sensing and Photogrammetry

Please follow and like us: